Over mij

Welkom op de website van John Vriezelaar

Beste bezoeker,

 

leuk dat je mijn website hebt gevonden. Wellicht kom je hier bewust omdat je weet dat mijn hobby fotografie is. Kom je hier per toeval: evengoed welkom.

 

Ik ben met deze website begonnen om een deel van mijn fotocollectie te verzamelen en te tonen aan een ieder die hier interesse in heeft. Mijn passie voor fotografie begon in de jaren 80 van de vorige eeuw. Destijds nog analoog, met als eerste camera een Praktica. Al snel werd de apparatuur vervangen door canon, een merk dat ik ook nu nog trouw ben gebleven. Van de donkere kamer heb ik de afgelopen jaren ook de verschuiving naar de digitale kamer meegemaakt.

 

Ik heb me niet gespecialiseerd in een bepaald soort (thema)fotografie. Ik fotografeer wat me voor de lens komt, soms bewust gezocht, dan weer bij toeval gezien.

 

Op mijn website heb ik wel een aantal thema albums gemaakt. Maar ook een album met van allerlei foto's, welk ik simpelweg maar "divers" genoemd heb.

 

Ik hoop dat je een leuke tour door mijn foto's neemt, meer nog zou ik het leuk vinden als je ook een reactie over mijn fotografie na je bezoek achter laat.

 

Ik wens je veel kijkplezier.

 

Groeten,

John